• Toernooien

   

  Als toernooicommissie zijn we al een tijdje bezig met de organisatie van onze thuistoernooien, alsmede de uittoernooien voor 2024.

  Zet daarom alvast in je agenda:

  Zondag 31 maart: thuistoernooi voor JO8, JO9, JO10 en JO11

  Zondag 7 april: thuistoernooi voor JO12 (beide teams samengevoegd op een groot veld) en JO13

  Onderaan vinden jullie ook het –tussentijdse- overzicht voor de uittoernooien. Dit schema zal met regelmaat worden aangevuld, dus hou de website goed in de gaten!

  We proberen voor alle jeugdteams t/m JO14 uittoernooi(en) te vinden. Maximaal 2 uittoernooien per team. Mochten jullie als team aan meer toernooien mee willen doen, meld dit dan svp bij ons.

  De toernooien zijn niet alleen leuk, maar leveren ook een mooie bijdrage voor de clubkas op!

  Daarom zijn zowel de uit- als thuistoernooien niet vrijblijvend. Wij rekenen hierbij op jullie medewerking. Meer detailinfo over de verschillende uit- en thuistoernooien ontvangen jullie t.z.t.

  Dan een verzoek aan trainers/begeleiders: mocht je ergens een toernooi zien, waar jullie als team naartoe willen: speel dit altijd via de toernooicommissie a.u.b. Wij kunnen dan wellicht teams uitwisselen om onze eigen toernooien ook gevuld te krijgen. Houd ons hoe dan ook op de hoogte van geplande activiteiten (m.u.v. competitie en beker)  rondom het team, zodat wij geen dubbele boekingen doen.

  Alvast dank jullie wel voor de medewerking.

  Met sportieve groeten,
  Toernooicommissie OVV

  Toernooicommissie bestaat uit: Sophie, Jennifer, Romy, Sandra, Simone, Noelle, Joel en Sandra.

  We zijn bereikbaar per email of telefonisch:

  toernooien@ovv-oostvoorne.nl

  tel: 06-53 39 48 55