• Op vrijdagavond 17 mei vond de jaarlijkse sponsoravond van v.v. OVV Oostvoorne plaats in de nieuwe kantine aan de Zwartelaan.

  Tijdens deze avond zijn de sponsors bijgepraat over de laatste in- en outs en de toekomstplannen.

  Op het complex ontbreekt nog altijd een tribune. Het hoofdpunt is dan ook om dit te realiseren. Hiervoor kunnen stoelen afgenomen worden. 

  Er is stilgestaan dat Ken Group na ruim 10 jaar afscheid neemt als hoofdsponsor. Kolpa van der Hoek Makelaars neemt deze plek in de komende jaren en de aanwezige directie ondertekende het contract. 

  Gastspreker was Dennis Kranenburg (Radio & TV Rijmond) en praatte deze avond aan elkaar en verwelkomde als speciale gast John de Wolf (assistenttrainer Feyenoord). De oud speler van o.a. Sparta, Feyenoord, Wolverhampton Wanderers en het Nederlands elftal werd ge├»nterviewd door Dennis en de aanwezige luisterde aandachtig naar de mooie anekdotes van John. 

  Wij kijken terug op een geslaagde avond en bedanken onze sponsoren voor hun steun en waardering, Daarnaast onze vrijwilligers die deze avond mede mogelijk hebben gemaakt.

  Mocht u OVV ook een sportief hart toe willen dragen informeer naar de mogelijkheden bij de sponsorcommissie (sponsoring@ovv-oostvoorne.nl).

  Met sportieve groet bestuur & sponsorcommissie v.v. OVV Oostvoorne