• Na de deceptie tegen MVV'27 moet O.V.V. 3 punten pakken en hopen op punten verlies van de concurrentie. O.V.V. wint dik verdiend in Vlaardingen, vooral dankzij een uitstekende eerste helft waarin het heer en meester is. O.V.V. begint fel en agressief aan het duel en drukt CWO vanaf de aftrap naar achteren.

    Na 20 minuten kopt Rowan Bronwasser de bal achter de CWO doelman na een perfect getrapte corner van Patrick Struijk. 0-1 Een minuut later schiet Joel Dammers de 0-2 binnen en als Pascal van Hulst na een half uur de 0-3 aantekent lijkt de wedstrijd gespeeld.O.V.V. krijgt voor rust nog de mogelijkheid op een 4e treffer, maar een toegekende strafschop wordt gestopt door de CWO keeper.

    In het eerste kwartier na de thee wil CWO er nog een wedstrijd van maken, scoren ook een doelpunt 1-3, maar een rode kaart voor een CWO speler maakt een einde aan de aanvalslust van het elftal. O.V.V. krijgt hierdoor nog een aantal kansen, maar gescoord wordt er niet meer waardoor O.V.V. 3 punten kan bijschrijven.

    Doordat de uitslagen op de andere velden O.V.V. gunstig gezind zijn heeft O.V.V. onverwacht alles weer in eigen hand en kan O.V.V. a.s. zaterdag een grote stap zetten richting behoud derde klasse.

    Zaterdag 18 mei O.V.V. - KETHELSPALAND aanvang 14.30 uur Sportpark O.V.V.