• Na de gevoelige nederlaag van verleden week in Vlaardingen bij DVO'32 neemt O.V.V. het voor eigen publiek op tegen sub-topper LYRA en trekt met 4-2 aan het langste eind. O.V.V. slaat voor rust 2 x toe via een omschakelmoment.

    Als O.V.V. na rust snel op 3-0 komt lijkt de wedstrijd gespeeld. Echter, LYRA knokt zich terug tot 3-2, en in de slotfase wordt het nog spannend. Gelukkig voor O.V.V. scoren de groenwitten in blessuretijd de bevrijdende 4 - 2. Op veld 1 wordt een pittig duel uitgevochten. O.V.V. opent al snel de score via Pascal van Hulst, die de bal met het hoofd binnen knikt na een voorzet van Joel Dammers. 1-0 O.V.V. gunt LYRA de bal, maar het elftal uit de Lier mist de nodige creativiteit en kan geen opening vinden in de hechte verdedigingslinie van O.V.V.

    In de extra tijd van de eerste helft slaat O.V.V. opnieuw toe via een schitterend doelpunt van Joel Dammers. 2-0. De aftrap in de tweede helft bezorgt O.V.V. direct een derde doelpunt. Dave Ketting ontvangt de bal in de vijandelijke zestien en haalt direct uit! 3-0. O.V.V. lijkt op rozen te zitten, maar LYRA knokt zich terug in de wedstrijd en scoort al snel de 3-1.

    10 minuten voor tijd ontstaat er enig tumult als LYRA de aansluitingstreffer scoort. 3-2 De grensrechter van O.V.V. vlagt voor buitenspel, maar de scheidsrechter keurt de treffer toch goed en stuurt na enige discussie zelfs de grensrechter van het veld! In de resterende minuten wordt het spel een stuk grimmiger met als gevolg een hoofdblessure voor keeper Linber van der Horst. Na enig oponthoud kan hij gelukkig verder spelen en maakt Mark Terlaak aan alle onzekerheid een eind door de verdiende 4-2 binnen te knallen! een zwaar bevochten knappe overwinning!

    Volgende week voetbalt O.V.V. in en tegen Rozenburg. zaterdag 23 maart Sportpark West ROZENBURG-O.V.V. aanvang 14.30 uur.