• O.V.V. blijft derdeklasser! Dit mag best een wonder heten en is een prestatie op zich van dit O.V.V. elftal. Op de laatste speeldag viel pas de beslissing om directe handhaving. Deze Houdini act vond plaats in Hoogvliet tegen een elftal dat niet meer kon ontsnappen aan de versterkte degradatie regelementen van de KNVB waardoor de p/d nacompetitie voor Meeuwenplaat al een feit was.

    O.V.V. komt via een penalty, overtuigend binnen geschoten door Patrick Struijk, op voorsprong 0-1, maar ziet Meeuwenplaat al snel langszij komen 1-1. Na een half uur schiet Joel Dammers, een beauty van een goal, de 1-2 op het bord. Deze stand blijft lang gehandhaafd waardoor het tot het einde toe enorm spannend is, mede gezien ook de tussenstanden van de concurrenten op de andere velden.

    Uiteindelijk valt de beslissing in de 90e minuut. Dave Ketting is de scherprechter en bepaald de eindstand op 1-3, waardoor het doelsaldo uiteindelijk de handhaving bepaald! De equipe van Rene Breve vocht met Naaldwijk en KethelSpaland om de directe veilige plek, nummer 9 van de ranglijst. Naaldwijk komt niet verder dan een 2-2 gelijkspel bij MVV'27. Voor concurrent KethelSpaland zijn de druiven wel zuur. Het Schiedams onderonsje tegen Excelsior'20 eindigde in een 2-1 overwinning, waardoor zij slechts 2 doelpunten te kort komen om het vege lijf direct te redden en een overleveringsstrijd moeten voeren in de nacompetitie. Daar ligt echter niemand wakker van bij O.V.V. Spelers niet, staf niet en zeker de supporters niet.

    Mannen bedankt! Het was een seizoen van uitersten. Het is prachtig om zo af te sluiten! Geniet van de vakantie in de zomer en tot volgend seizoen!